Контурна пластика в Києві

konturna plastika v kiєvi

Більшість жінок вважає ін’єкції красоти – найкращий засіб для омолодження. За їх допомогою можна позбавитися від ознак старіння та зморшок усього за кілька сеансів. Практично всі наповнювачі для виконання процедури омолодження мають індивідуальні особливості та властивості.

З кожним роком з’являються нові речовини для проведення процедури. Постійне поповнення списку обумовлено підвищеним попитом. Процедури проти старіння користуються популярністю серед жінок та чоловіків.

Використання наповнювачів допомагає швидко заповнювати дефектні ділянки. За їх допомогою усувають тонкі лінії та зморшки. Процес введення філерів під шкіру не займає багато часу. Окрім того ін’єкції майже безболісні. Як правило на введення препаратів не виникає негативних реакцій. У рідкісних випадках після проведення процедури в містах уколів можуть спостерігатися невеликі синці.

Більша частина пациентів, які спробували указаний метод позбавлення від зморшок відзначають велику ефективність. Ключовою перевагою процедури вважають те, що відновлювання відсутніх обсягів та ліквідування зморшок може виконуватися одночасно на різних зонах тіла.

У деяких рідких випадках виникають алергічні реакції. Провокують їх синтетичні сполуки, які є в складі препаратів. Кінцевий результат залежить від професіоналізму лікаря-косметолога, який виконує процедуру.

Ще одною негативною стороною можна назвати короткотривалий ефект від процедури. Справа у тому, що результати після її проведення непостійні. Наповнювач засвоюється організмом пацієнта протягом 18 місяців. Після цього періоду потрібно повторне проведення процедури. Пілся 1,5 року ефект от ін’єкцій повністю пропадає.

Контурна пластика в Києві

Основними перевагами контурної пластики вважаються:

  • Миттєвий ефект.
  • Дія наповнювача зберігається протягом 5 – 16 місяців залежно від місця введення.
  • Стимуляція вироблення організмом пацієнта власного колагену.
  • Натуральне походження філерів.

Проводити контурну пластику повинен тільки професіональний та кваліфікований косметолог. Адже від цього напряму залежить ефективність омолодження та довго тривалість ефекту.

Читайте также: