Послуги дерматолога – здорова і красива шкіра

Шкіра – показник загального здоров’я. Ураження шкіри, які є основним симптомом дерматозів, можуть включати епідерміс, дерму і підшкірну клітковину.

На офіційному сайті дерматологічної клініки «Вік здоров’я» можна більш детально ознайомитися з наданими послугами. Дерматолог львів надає широкий спектр дерматологічної допомоги дорослим і дітям, який включає діагностику та лікування шкірних захворювань, в тому числі амбулаторне лікування.

images stories pictures gesundheitszustand vor permanent make up behandlung hautbild 900x1500 0 800x445 1

Професійна клінічна діагностика і знання процесів дозволяють проводити відповідну профілактику і лікування, що особливо важливо при хронічних захворюваннях, алергії та диспластичних змінах. Останнє, у вигляді родимих плям, може бути пов’язано з ризиком розвитку меланоми, одного з найнебезпечніших видів раку шкіри на сьогоднішній день.

У пропозицію медичного центру «Вік здоров’я» входять:

  • дерматологічні консультації по догляду за шкірою: дитячої, атопічної, сухої, вугрової, проблемної;
  • малоінвазивне і класичне видалення родимих плям і вірусних бородавок із застосуванням кріотерапії, електротерапії, лазера або кюретажу;
  • лікування бактеріальних, вірусних, грибкових і паразитарних інфекцій шкіри;
  • лікування облисіння.

В рамках послуг пацієнти можуть скористатися спеціалізованою діагностикою в області:

  • раннє виявлення меланоми-дерматоскопія;
  • огляд нігтів на мікоз;
  • біопсія шкіри та гістопатологічні дослідження.

depositphotos 169413792 stock photo close up of the face

Дерматологічна клініка «Вік здоров’я» спеціалізується на лікуванні всіх захворювань шкіри та підшкірної клітковини, захворювань волосся і нігтів, венеричних захворювань. Правильно підібрана терапія дозволяє зменшити інтенсивність уражень, а при деяких захворюваннях забезпечує їх стійке загоєння.

Консультація дерматолога починається з типового медичного опитування про супутні симптоми, захворювання і методи лікування. Також важливо надати інформацію про догляд, використану косметику, недавні косметичні процедури, а також про дієту і загальний спосіб життя. Після співбесіди дерматолог проведе дерматологічний огляд, а потім порекомендує лікування, правильно підібране для захворювання. Якщо ситуація вимагає поглибленої діагностики, лікар може призначити алергопроби, а також аналізи крові або біопсію.

Читайте также: